marți, 16 septembrie 2008

Nervi

Eu am o mare problema cu intrebarile de mecanica din chestionarele auto. Incerc sa iau si eu examenul asta dar apar cam multe surprize pe parcurs. E absurd sa nu ai de unde invata mecanica si sa afli cu cateva zile inainte de examen ca exista si astfel de intrebari. E stupid sa inveti mecanica cand exista service-uri, cand ai garantie la piese si nu ai voie sa-ti bagi nasul prin ele sau cand ai parti ale masinii sigilate. In plus e aproape imposibil pentru o femeie sa inteleaga toate rht-urile astea. Acum e normal sa schimbi o roata sau ce e ABS-ul dar sunt niste aberatii prin chestionare de iti vine sa urli. Eu am avut si norocul sa primesc de la scoala chestionare de mecanica rezolvate gresit.
Niste exemple pe chestionare.auto.ro ( si astea nu sunt toate intrebarile).

Mai sunt si intrebari despre conduita preventiva, care este considerata "un mod superior de gandire". Astea sunt superbe. Ieri am zis ca nu mai rezolv intrebari din acea categorie. Te doare mintea cand citesti variantele de raspuns la urmatoarea intrebare:
Care sunt pericolele intalnite in localitatile rurale?
a. prezenta pietonilor in stare de ebrietate
b. prezenta materiilor fecale provenite de la animale care pot produce alunecari ale cauciucurilor
c. copii care se joaca pe carosabil
Toate raspunsurile sunt corecte. Super!

Nefericitii care au examenul mai trebuie sa stie ca si biciclistii, carutasii sau ciobanii pot fi in stare de ebrietate. Pai suntem o tara vesela, cu oameni care se cinstesc toata ziua si apoi urcam la volan sau la carma carutei. Cu toate astea, tot azi am aflat, cele mai multe accidente auto din Romania se produs datorita vitezei excesive, serios?

2 comentarii:

Anonim spunea...

stii cum ai putea invata mai usor toate inventiile astora de la circulatie? sa te pui in locul personajului principal din situatii! daca se vorbeste despre un cioban beat,te imbeti si tu! daca trebuie sa fii biciclist iti iei o bicicleta si pornesti in trafic...ca sa intri in pielea personajelor si sa simti pe pielea ta... :D nu ar fi fun?

ideea spunea...

3 sticle de rachiu si plec la drum

Powered By Blogger