luni, 25 februarie 2008

Politica pe podium

Elena Basescu a fost votata ieri in functia de secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L. Primul fotomodel al tarii a castigat alegerile cu 377 de voturi pentru. Principalul sau contracandidat, Bogdan Boza a obtinut doar 2 voturi.

Politica e mai dulce cu putin colagen in buze iar discursul Elenei, pe alocuri incoerent, mult mai usor de inteles cand ne zambeste larg.
Fica cea mica a presedintelui a facut un pas mic, pe tocuri de 13 cm, de la podiumul de prezentare a colectiilor de moda pana la scena politica. Tot picioarele ei lungi au facut posibila si trecerea de la lipirea de afise electorale, pe strada, pana la functia de secretar general al unei organizatii politice.

Cate fete nu o sa se apuce de lipit afise pe stalpi dupa modelul Elenei? Problema aspirantelor la cariere de fotomodele / sefe de partid este urmatoarea: in 2005 aceasta s-a inscris in organizatia de tineret a PD sector 1 iar dupa doar o luna a fost numita secretar executive. Dar ce calitati au ajutat-o in aceasta elevolutie? Sa fie oare gentile de firma cu care se afisa prin cafenele din Dorobanti? Sau creatiile vestimentare purtate la diverse prezentari de moda? In cei trei ani de cariera politica Elena Basescu, sustine ca a trecut prin toate stadiile in organizatia de tineret PL – D, cate stagii au fost nu stim! Mai numeroase au fost, totusi, aparitiile in pictoriale pentru publicatii celebre.

Sincer nu stiam ca Elena este fotomodel si nici nu cred ca era cineva constient de acest lucru pana in 2004. In acel an Romania a primit, la pachet, un capitan priceput in disparitii de nave, o blonda casatorita cu un cocos,un motociclist suparat si un nou fotomodel. Dupa Elena Udrea, au mai aparut cateva blonde doritoare de politica iar partidul blondelor a fost visul unor fetele mai indraznete. Tot din lumea modei isi face aparitia si Irina Schrotter ca aspiranta la titlul de primar al Iasului. Mutarea politicii pe podiumul de prezentare se realizeaza usor dar legile care ne obliga sa avem 90 - 60- 90 sunt departe de a fi publicate in Monitorul Oficial al Romaniei.

Niciun comentariu:

Powered By Blogger